Perusta sinäkin oma Blogaaja.fi blogi ilmaiseksi >>
Lainaa.com

Katsaus Giorgio Armanin hajuvesikokoelmaan + näkökulmia laadukkaan hajuveden valintaan

Giorgio Armani on yksi maailman arvostetuimmista muotisuunnittelijoista, jonka lisäksi myös hänen hajuvesibrändinsä Armani on saanut osakseen kuuluisuutta. Armanin hajuvesibrändi symbolisoi tyylikkyyttä ja luksusta. Hajuvedet koostuvat hienostuneista tuoksuista ja korkealaatuisista ainesosista. Voidaankin sanoa, että muotisuunnittelijan kädenjälki näkyy Armanin hajuvesissä, sillä jokainen niistä on ikään kuin taideteos. Hajuvesien ystävät varmasti arvostavat näitä huolella suunniteltuja ja pitkän työn tuloksena syntyneitä hajuvesiä. 

Yksi hajuvesistä, jonka giorgio armani on suunnitellut on ‘’Acqua di Gio’’, joka lanseerattiin markkinoille jo vuonna 1997. Acqua di Gio on raikas ja merellinen tuoksu giorgio armani -brändiltä, jossa voi aistia sitruksen, merellisyyden ja puun tuoksujen harmonisen yhdistelmän, mikä tekee siitä sopivan valinnan niin arkeen kuin juhlaan. Toinen tunnettu tuoksu on esimerkiksi ‘’Armani Code’’, joka tuotiin markkinoille vuonna 2004. Tuoksussa bergamontin ja sitruunan luoma raikas cocktail sulautuu oliivipuun kukkasten, Guaiac-puun ja tonkapapujen tuoksuun. Monille tuntematon tonkapapu tuo hajuvedessä makean karamellimaisen tuoksun, joka sulautuu erinomaisesti osaksi puun ja sitruksen yhdistelmää. Raikkaan kukkaistuoksunsa ansiosta ‘’Armani Code’’ soveltuu erityisesti kesään. 

Armanin brändi huokuu aistillista eleganssia ja klassista luksusta, mikä tekee sen hajuvesistä halutun valinnan muotitietoisille kuluttajille. Brändi ammentaa vaikutteita Välimeren maailmasta, mikä tekee siitä varsin erityisen. Olitpa sitten arjen piristystä kaipaava tai täydellistä juhlatuoksua etsivä, Armani on aina sopiva valinta. Armani on ehdottomasti ajaton valinta jokaiselle hajuvesien ystävälle ja se toimii loistavana lahjana niin naisille kuin miehillekin. Tässä artikkelissa tutustutaan muutamaan Giorgio Armanin hajuvesistä ja pohditaan, miksi laadukkaan hajuveden valintaan kannattaa panostaa. 

Giorgio Armanin brändi ammentaa vaikutteita Välimeren maailmasta, mikä tekee siitä varsin ainutlaatuisen. 

Miksi laadukkaan hajuveden valintaan kannattaa panostaa? 

Valitessaan hajuvettä, usealla saattaa olla kiusaus tarttua halvimpaan vaihtoehtoon säästääkseen rahaa. On kuitenkin syytä muistaa, että laadukkaan hajuveden valinta tuo mukanaan useita etuja, jotka ulottuvat paljon pidemmälle kuin pelkkään miellyttävään tuoksuun. Ohessa onkin muutamia näkökulmia aiheeseen liittyen: 

  • Laadukkuus: Korkealaatuiset hajuvedet on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista ja niiden tuoksukoostumukset on hienosäädetty suunnitelmallisesti. Siten tuoksu säilyttää sen tasaisuutensa sekä intensiteetin pitkään. Usein harvinaisemmat raaka-aineet tekevät hajuvedestä myös arvokkaamman ja yksilöllisemmän. Siten esimerkiksi Giorgio Armanin hajuvedet erottuvat hyvin massasta. 
  • Ihoystävällisyys: Laadukkaat hajuvedet ovat yleensä valmistettu paremmista ja ihoystävällisemmistä raaka-aineista. Edullisemmat hajuvedet saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa allergisia reaktioita. 
  • Eettisyys ja ekologisuus: Monille laadukkaille hajuvesibrändeille eettisyys ja ekologiset arvot ovat tärkeitä. Usein tämä tarkoittaa esimerkiksi kestävästi tuotettuja raaka-aineita ja vastuullisten valmistusmenetelmien noudattamista. Siten laadukas hajuvesi voi olla myös ympäristöystävällisempi. Armanin brändi panostaa jatkuvaan vuoropuheluun luonnon kanssa käytettäessä kasvipohjaisia ainesosia. Tästä esimerkkinä voidaan mainita Armanin tuoksuissa käytettävä vanilja ja patsuli. Näistä ensimmäinen on peräisin Madagaskarilta ja jälkimmäinen Guatemalasta. Näitä hankitaan muun muassa paikallisten kansalaisjärjestöjen avulla, jotka tukevat vähäosaisia ja taloudellisesti haavoittuvia yhteisöjä ja siten perustuvat oikeudenmukaisiin kaupankäyntiperiaatteisiin. 
Monille arvostetuille hajuvesibrändeille eettisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Hajuvettä valittaessa kannattaakin kiinnittää huomiota myös siihen, miten brändi ottaa yhteiskunnallista vastuuta. 

 

Ohessa on esiteltynä muutamia Armanin merkittävimpiä hajuvesiä: 

Acqua di Gio 

‘’Acqua di Gio’’ on lanseerattu markkinoille vuonna 1997. Se on raikas ja merellinen tuoksu, joka koostuu sitruksen, merellisyyden ja puun tuoksujen harmonisesta yhdistelmästä. Siten se välittääkin loistavasti Välimeren rannikon tuoksujen tunnelmaa. Tämä raikas tuoksu soveltuu erityisesti kesään. ‘’Acqua di Gio’’ sopii täydellisesti niin rentoon päiväkäyttöön kuin illan juhliinkin.  

Armani Code 

‘’Armani Code’’ tuotiin markkinoille vuonna 2004. Tuoksu yhdistää bergamontin ja sitruunan luoman raikkaan cocktailin, joka edelleen sulautuu oliivipuun kukkasten, Guaiac-puun ja tonkapapujen karamellimaiseen tuoksuun. Verrattuna esimerkiksi ‘’Acqua di Gioon’’, ‘’Armani Code’’ tarjoaa täyteläisemmän tuoksun, ja sen karamellin tuoksu tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon erityisesti syksyyn ja talveen. 

Light di Gioia 

Light di Gioia, vuodelta 2019, on raikas ja iloinen kesäpäivän tuoksu. Tyyliltään se on kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät jasmiini, gardenia ja puun tuoksu. Light di Gioia on täydellinen valinta niille, jotka haluavat hehkua positiivista energiaa kesän auringossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *